Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

WTW ventilatie

WTW ventilatie maakt gebruik van een warmtewisselaar. De afzuigpunten, meestal in de keuken, badkamer en toilet, voeren de vervuilde lucht af. Deze lucht stroomt langs een warmtewisselaar. De warme lucht van binnen verwarmt de koude lucht van buiten. De opgewarmde, schone lucht wordt via leidingen door het gebouw verspreid. Op deze manier ademt u frisse lucht in én dalen de kosten van uw energierekening. U bent gezonder en u draagt op een eigen manier uw steentje bij aan een beter milieu. Daarom is het belangrijk dat u een balansventilatie WTW laat installeren voor Bo-Air.

Verschillende WTW ventilatie opties bij Bo-Air

Bij Bo-Air kunt u verschillende balansventilaties WTW bestellen. We lichten hieronder één model voor u uit:

De Ecovent SU kunt u zowel binnen als buiten laten plaatsen. Met zijn geringe inbouwhoogte van slechts 395 mm en lichte gewicht kunt u hem bijna overal kwijt. Zijn energiezuinige ventilatoren, hoge externe druk en lage geluidsniveau zorgen voor een lage energierekening en veel comfort. De MOD-bus aansluiting is standaard aanwezig. Daarnaast is het mogelijk een vrij programmeerbare regelaar bij uw WTW ventilatie te installeren. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat de balansventilatie WTW optimaal werkt.

Bestel vandaag nog uw WTW ventilatie

Bestel vandaag nog uw balans ventilatie bij Bo-Air. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw WTW ventilatie systeem. Wij kijken graag samen met u welke WTW ventilatie het beste bij u en uw wensen past. Een balansventilatie zal u goed doen. Bel daarom vandaag nog met 0416387250. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op.