Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

Balansventilatie WTW

Balansventilatie met WTW wordt tegenwoordig steeds vaker toegepast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een warmtewisselaar. De afzuigpunten, meestal in de keuken, de badkamer en het toilet, voeren de vervuilde lucht af. Deze lucht stroomt langs een warmtewisselaar. De warme lucht van binnen verwarmt de koude lucht van buiten. De opgewarmde, schone lucht wordt via leidingen door het gebouw verspreid. Op deze manier ademt u frisse lucht in én dalen de kosten van uw energierekening. U bent gezonder en u draagt op een eigen manier uw steentje bij aan een beter milieu. Daarom is het belangrijk dat u een balansventilatie WTW laat installeren door Bo-Air.

Voor balansventilatie met WTW heeft u diverse opties

Bij Bo-Air kunt u verschillende balansventilaties WTW bestellen. We lichten hieronder één model uit ons assortiment voor u uit:

De Ecovent SU kunt u zowel binnen als buiten laten plaatsen. Met zijn geringe inbouwhoogte van slechts 395 mm en lichte gewicht kunt u deze bijna overal kwijt. Zijn energiezuinige ventilatoren, hoge externe druk en lage geluidsniveau zorgen voor een lage energierekening en veel comfort. De MOD-bus aansluiting is standaard aanwezig. Daarnaast is het mogelijk een vrij programmeerbare regelaar bij uw warmteterugwinning ventilatie te installeren. Op deze manier vertrouwt u erop dat de balansventilatie WTW optimaal werkt.

Bestel vandaag nog uw ventilatie

Bestel vandaag nog uw balansventilatie met WTW bij Bo-Air. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw ventilatie-unit. Wij kijken samen met u welke vorm van klimaatbeheersing voor uw bedrijf het beste bij uw wensen past. Een balansventilatie zal u goed doen. Bel daarom vandaag nog naar 0416387250. Onze medewerkers staan u graag te woord. ​

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.