Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

 

Z

Kwaliteit

 

Snelle service

 

Mechanische ventilatie unit

Een mechanische ventilatie unit zorgt ervoor dat u altijd frisse, gezonde lucht in huis heeft. Zo’n mechanisch ventilatiesysteem wordt meestal in uw badkamer, toilet en/of keuken geïnstalleerd. Bo-Air levert en installeert uw mechanische ventilatie unit op professionele wijze. Hierbij hoort natuurlijk ook deskundig advies en een vriendelijke service. Een mechanisch ventilatiesysteem is gezonder dan natuurlijke ventilatie. Een voorwaarde voor schone lucht via een mechanische ventilatie unit is wel dat het systeem goed is aangelegd en goed wordt onderhouden, maar daar hoeft u zich bij Bo-Air geen zorgen over te maken.

Een mechanische ventilatie unit laten plaatsen door Bo-Air

Laat een mechanisch ventilatiesysteem plaatsen door Bo-Air en geniet binnen de kortste keren van schone lucht in uw huis. In de lucht om ons heen zweven talloze ongezonde deeltjes, bacteriën, fijnstofdeeltjes en chemische stoffen. Als wij deze inademen kan dat vervelende gevolgen hebben zoals astma en andere problemen in de luchtwegen. Ook kan niet geventileerde lucht zorgen voor vermoeidheid en hoofdpijn. In een slecht geventileerde ruimte kunt u zich dus ongezond en niet productief voelen. Een goed mechanisch ventilatiesysteem kan deze klachten sterk verminderen en in veel gevallen zelfs helemaal verhelpen. Andere voordelen van Mechanische ventilatie zijn:

  • Er ontstaat minder snel tocht;
  • Verse lucht is gegarandeerd;
  • Afgevoerde warmte wordt gemakkelijk teruggewonnen.

Ventilatie unit

Een ventilatie unit in uw gebouw zorgt voor schonere lucht, is beter voor uw portemonnee en is milieuvriendelijker. Het is dus gezonder voor u en voor de wereld. Door de warmtewisselaar die is ingebouwd in de warmte terugwin unit blijft de temperatuur in de ruimte constanter en hoeft u minder hard te stoken. U ziet het resultaat op uw energierekening en in het milieu. Daarnaast zult u bij het gebruik van de ventilatie unit ook merken dat u zich gezonder en fitter gaat voelen. Het is namelijk belangrijk om gezonde, schone lucht in te ademen. In niet gezuiverde lucht zitten fijnstofdeeltjes, chemische stoffen en bacteriën. Hierdoor kunt u astmatische klachten ervaren, hoofdpijn krijgen en zich vermoeid voelen. Al deze problemen zullen opgelost zijn zodra u een warmte terugwin unit heeft aangeschaft.

De voordelen van een ventilatie unit

Een warmte terugwin unit heeft een aantal belangrijke voordelen. Om u alvast een voorproefje te geven van de voordelen van een ventilatie unit, hebben we één van onze modellen uitgelicht. Hier leest u de voordelen van de Ecovent III:

  • Leverbaar van 1000 tot 15000 m3/h;
  • Afsluitbare inspectiedeuren;
  • Binnen of buiten op te stellen;
  • Flexibel ontwerp.

Tevens biedt het apparaat de mogelijkheid tot variëren tussen aanzuig- en uitblaasposities, heeft het een paneeldikte van 48mm en een energetisch rendement van meer dan 90%. De modellen komen in een linkse en rechtse uitvoering en hebben standaard een vrije koeling en modulerende bypass.

Bestel nu uw warmte terugwin unit

Vraag vandaag nog meer informatie op. Wij adviseren u graag over welke ventilatie unit het beste bij u en uw situatie past. Bel ons voor meer informatie, het maken van een afspraak of voor het opvragen van een offerte. Telefoonnummer: 0416387250.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op.