Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

 
Z

Kwaliteit

 

Snelle service

 

 

 

 

Ventilatie-unit

Een ventilatie-unit in uw gebouw zorgt voor schonere lucht, is beter voor uw portemonnee en is milieuvriendelijker. Het is dus gezonder voor u en voor de wereld. Door de warmtewisselaar die is ingebouwd in de warmte terugwin unit, blijft de temperatuur in de ruimte constanter en hoeft u minder hard te stoken. U ziet het resultaat op uw energierekening en in het milieu. Daarnaast merkt u bij het gebruik van de ventilatie-unit ook dat u zich gezonder en fitter gaat voelen. Het is belangrijk om gezonde, schone lucht in te ademen. In niet-gezuiverde lucht zitten fijnstofdeeltjes, chemische stoffen en bacteriën. Hierdoor kunt u astmatische klachten ervaren, hoofdpijn krijgen en zich vermoeid voelen. Al deze problemen zijn opgelost zodra u een warmte terugwin unit koopt.

De voordelen van een ventilatie-unit

Een warmte terugwin unit heeft een aantal belangrijke voordelen, naast dat dit systeem voor duurzame luchtbehandeling zorgt. Om u alvast een voorproefje te geven van de voordelen van een ventilatie unit, hebben we één van onze modellen uitgelicht. Hier leest u de voordelen van de Ecovent III:

  • Leverbaar van 1.000 tot 15.000 m3/h
  • Afsluitbare inspectiedeuren
  • Binnen of buiten op te stellen
  • Flexibel ontwerp

Tevens biedt dit WTW systeem de mogelijkheid tot variëren tussen aanzuig- en uitblaasposities, heeft de warmte terugwin unit een paneeldikte van 48mm en een energetisch rendement van meer dan 90%. De modellen komen in een linkse en rechtse uitvoering en hebben standaard een vrije koeling en modulerende bypass.

 

 

De voordelen van een ventilatie unit

Een warmte terugwin unit heeft een aantal belangrijke voordelen. Om u alvast een voorproefje te geven van de voordelen van een ventilatie unit, hebben we één van onze modellen uitgelicht. Hier leest u de voordelen van de Ecovent PRO:

  • Leverbaar in 10 types van 1.000 tot 24.000 m3/h;
  • Met enkelvoudige kruisstroom platenwisselaar;
  • Binnen of buiten op te stellen;
  • Energielabel A of hoger.

 

Bestel nu uw warmte terugwin unit

Vraag vandaag nog meer informatie over onze producten op. Wij adviseren u graag over welke ventilatie-unit het beste bij u en uw situatie past. U belt Bo-Air eenvoudig voor meer informatie, het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een offerte voor uw WTW kast. Wij zijn bereikbaar via 0416387250 of via ons contactformulier.

Gerelateerde pagina’s:
[link aantal=”3″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.