Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

 
Z

Kwaliteit

 

Snelle service

 

 

 

 

Ventilatie is van vitaal belang

 Een goede ventilatie in scholen, kantoren, winkelcentra, vergaderruimtes, scholen en openbare gebouwen is zeker in deze tijd van wezenlijk belang voor een gezond en schoon binnenklimaat. In niet gezuiverde lucht zitten immers veel fijnstofdeeltjes, chemische stoffen en schadelijke bacteriën, die vaak gezondheidsklachten en concentratie verlies veroorzaken. Met de energiezuinige Ecovent hoog rendement WTW units wordt een perfect binnenklimaat gecreëerd met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Bovendien voldoen de units aan de steeds strenger wordende eisen als het gaat om de kwaliteit van het binnenmilieu en besparing van energie. 

 

De voordelen van een ventilatie unit

Een warmte terugwin unit heeft een aantal belangrijke voordelen. Om u alvast een voorproefje te geven van de voordelen van een ventilatie unit, hebben we één van onze modellen uitgelicht. Hier leest u de voordelen van de Ecovent PRO:

  • Leverbaar in 10 types van 1.000 tot 24.000 m3/h;
  • Met enkelvoudige kruisstroom platenwisselaar;
  • Binnen of buiten op te stellen;
  • Energielabel A of hoger.

 

Bestel nu uw warmte terugwin unit

Vraag vandaag nog meer informatie op. Wij adviseren u graag over welke ventilatie unit het beste bij u en uw situatie past. Bel ons voor meer informatie, het maken van een afspraak of voor het opvragen van een offerte. Telefoonnummer: 0416387250.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op.