Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

 

Z

Kwaliteit

 

Snelle service

 

 

 

 

Warmteterugwinning ventilatie

​Een warmteterugwinning ventilatie – ook WTW ventilatie genoemd– is goed voor uw gezondheid, uw portemonnee én voor het milieu. Een ventilatie met warmteterugwinning zorgt ervoor dat de schadelijke stoffen uit de lucht worden gefilterd. Zo ademt u geen fijnstof, bacteriën en chemische stoffen meer in. Dit voorkomt astmatische klachten, hoofdpijn en vermoeidheid. Omdat een warmteterugwinning ventilatie in de meeste gevallen gebruikmaakt van een warmtewisselaar, heeft u minder energie nodig om uw huis te koelen of te verwarmen. De temperatuur in het gebouw blijft langer constant dankzij een warmtepomp ventilatiesysteem van Bo-Air. Omdat u minder energie verbruikt, ziet u dit terug in uw energierekening en is een WTW ventilatie beter voor het milieu.

Warmteterugwinning ventilatie aanschaffen in onze webshop

Bo-Air biedt u verschillende modellen voor ventilatie met warmteterugwinning, oftewel balansventilatie. Om u een indruk van onze producten te geven, lichten we één model voor u uit. Maak gerust kennis met de voordelen van de Ecovent SU:

  • Hoog rendement (90%) kruisstroom
  • Energiezuinige ventilatoren
  • Aanloopstrook < nominaalstroom
  • Geringe inbouwhoogte van 395mm

Daarnaast is een MOD-bus aansluiting standaard aanwezig, heeft de WTW ventilatie een laag geluidsniveau en is hij ook geschikt voor buiten. Hij maakt gebruik van hoge externe druk en is dit luchtbehandelingssysteem lichtgewicht. Tevens is hij uitgerust met een kunststof wisselaar en een modulerende Bypass regeling. De ventilatoren zijn eenvoudig te bereiken voor onderhoud en een vrij programmeerbare regelaar behoort tot de mogelijkheden als u dit warmtepomp ventilatiesysteem aanschaft. U kunt kortom diverse kanten op met een WTW ventilatie!

Bestel een ventilatiesysteem met warmteterugwinning

We helpen u graag met het adviseren over een warmteterugwinning ventilatie. Bo-Air staat te allen tijde voor hoogwaardige kwaliteit en flexibele dienstverlening. Of u nu op zoek bent naar een warmtepomp ventilatiesysteem of een ander artikel, bijvoorbeeld een airconditioningsinstallatie of een mechanische ventilatie unit; wij staan voor u klaar. Laat u informeren over onze producten en laat ons u helpen bij het beslissen welk warmtepomp ventilatiesysteem het best bij u en uw wensen past. Bel ons vandaag nog op het telefoonnummer 0416387250 en profiteer van uitstekende ondersteuning. Indien gewenst vraagt u ook direct een offerte op voor uw WTW ventilatie, zodat u een indicatie heeft van het kostenplaatje.

Gerelateerde pagina’s:
[link aantal=”3″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.