Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

 

Z

Kwaliteit

 

Snelle service

 

 

 

 

in Warmteterugwinning ventilatie

Warmteterugwinning ventilatie, of WTW ventilatie, is goed voor zowel uw gezondheid, als voor uw portemonnee, als voor het milieu. Een ventilatie met warmteterugwinning zorgt ervoor dat de schadelijke stoffen uit de lucht worden gefilterd. Zo ademt u geen fijnstof, bacteriën en chemische stoffen meer in. Dit voorkomt astmatische klachten, hoofdpijn, vermoeidheid. Omdat warmteterugwinning ventilatie in de meeste gevallen gebruikmaakt van een warmtewisselaar heeft u minder energie nodig om uw huis te koelen of te verwarmen. De temperatuur in het gebouw blijft langer constant. Omdat u minder energie verbruikt ziet u dit terug in uw energierekening en is een ventilatie met warmteterugwinning beter voor het milieu.

Warmteterugwinning ventilatie aanschaffen bij Bo-Air

Bo-Air biedt u verschillende modellen voor ventilatie met warmteterugwinning. Om u een indruk te geven lichten voor u voor één model uit. Voordelen van de Ecovent SU:

  • Hoog rendement (90%) kruisstroom;
  • Energiezuinige ventilatoren;
  • Aanloopstrook<nominaalstroom;
  • Geringe inbouwhoogte van 395mm.

Daarnaast is een MOD-bus aansluiting standaard aanwezig, heeft de WTW installatie een laag geluidsniveau en is hij ook geschikt voor buiten. Hij maakt gebruik van hoge externe druk en is licht in gewicht. Tevens is hij uitgerust met een kunststof wisselaar en een modulerende Bypass regeling. De ventilatoren zijn eenvoudig te bereiken voor onderhoud en een vrij programmeerbare regelaar behoort tot de mogelijkheden.

Bestel een ventilatiesysteem met warmteterugwinning

We helpen u graag met het adviseren over warmteterugwinning ventilatie. Bo-Air staat voor hoogwaardige kwaliteit en flexibele dienstverlening. Laat u informeren over onze producten en laat ons u helpen bij het beslissen welke WTW systemen het beste bij u en uw wensen past. Bel ons vandaag nog op telefoonnummer 0416387250.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op.