Heeft u interesse in onze diensten?

Compleet en duurzaam programma

BO-AIR levert een uitgebreide range producten ten behoeve van luchtbehandeling. Van luchtbehandelingkasten tot en met kanalen en roosters. Alle producten in ons programma kennen een gunstige prijs/kwaliteitverhouding, een hoog gebruikersgemak en zijn efficiënt in energieverbruik met een laag niveau van milieubelasting. Wij leveren voor ieder project en voor elke branche de juiste hoogwaardige producten op het gebied van:

 > luchtbehandeling

 > luchtontvochtiging

 > airconditioning

 > ventilatie

 > warmtepomp systemen

 

Energiebesparende producten en materialen

Behalve kwaliteit staat ook de zorg voor het milieu hoog in ons vaandel. Zo passen wij voor de fabricage van onze luchtkanalen hoogwaardige isolerende materialen toe, zoals PIR hardschuim, waardoor de kanalen energiebesparend zijn. Ook de 100% geïsoleerde schuimverbindingen dragen bij tot een aanzienlijke energiebesparing.

Maatwerk in elke toepassing

Met onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende toepassingen in onder meer horecazaken, winkelbedrijven, kantoorgebouwen, industrie, scholen en zwembaden staan wij tijdens het bouwproces garant voor doordacht maatwerk en bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Of het nu gaat om kleine of grote projecten in nieuwbouw of renovatie . Elke situatie elk project is uniek. Zowel op het technische als op het commerciële vlak. Wij beschikken over een ervaren team en bieden deskundige projectondersteuning en oplossingen op maat, desgewenst van de lege werktekening tot en met het in bedrijf stellen van de complete installatie.

Wij bieden alle werkzaamheden uit één professionele hand:

> Ontwerp en advies

> Engineering

> Uitvoering

> Begeleiding

> In bedrijfstelling

 

Snelle levering – geen vertraging

Wij beschikken over een ruim assortiment componenten en onderdelen voor luchtbehandelinginstallaties. Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij deze snel leveren, waardoor er geen onnodige vertraging in de realisatie van het project hoeft op te treden.

Optimale service

Ook na het in bedrijf stellen van de installatie zal een deskundig onderhoud vereist zijn. Dit garandeert een goede werking en bedrijfszekerheid van de installatie, waardoor een hoog rendement en comfort blijft gehandhaafd, tegen een laag energieverbruik. Door het afsluiten van een onderhoudscontract met BO-AIR kunt u altijd een beroep doen op onze ervaring en deskundigheid.  Dat zorgt voor u en uw klant voor extra zekerheid en vertrouwen.

 

BO-AIR IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

 

Warmtepomp systemen

Door de ontwikkelingen die gaande zijn, zal in de nabije toekomst de vertrouwde gas CV ketel verdwijnen en plaats maken voor andere verwarmingsmethoden. Een uitstekend en bovendien milieuvriendelijk alternatief voor de huidige gasverwarming is de warmtepomp.

BO-AIR is klaar voor de toekomst en biedt een uitgebreid programma warmtepompen van diverse topmerken.
Ook kan BO-AIR indien gewenst zorg dragen voor de complete installatie, vanaf de werktekening tot en met het in bedrijf stellen van het systeem.

Airconditioning

Ook op het gebied van airconditioning is BO-AIR een betrouwbare en veelzijdig specialist. Door de ruime ervaring op het gebied van zowel airconditioning als luchtbehandeling is BO-AIR in staat de juiste afstemming van apparatuur te realiseren. Dit impliceert dat de installaties in de praktijk optimaal en bedrijfszeker zullen functioneren. Zeker met de steeds hogere temperaturen in ons land een aangename zekerheid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die BO-AIR u kan bieden op het gebied van warmtepomp systemen en airconditioning neem dan contact met ons op.