Heeft u interesse in onze diensten?

Complete luchtbehandeling

Z

Kwaliteit

Deskundige expertise

Veelzijdig vakmanschap

Op het gebied van klimaatbeheersing is BO-AIR al jarenlang een veelzijdig en ervaren specialist en systeemleverancier. Wij leveren voor ieder project en voor elke branche de juiste hoogwaardige producten op het gebied van:

> luchtbehandeling

> luchtontvochtiging

> airconditioning

> ventilatie

> luchtverwarming

Optimale service

Ook na het in bedrijf stellen van de installatie zal een deskundig onderhoud vereist zijn. Dit garandeert een goede werking en bedrijfszekerheid van de installatie, waardoor een hoog rendement en comfort blijft gehandhaafd, tegen een laag energieverbruik. Door het afsluiten van een onderhoudscontract met BO-AIR kunt u altijd een beroep doen op onze ervaring en deskundigheid.  Dat zorgt voor u en uw klant voor extra zekerheid en vertrouwen.

Energiebesparende producten en materialen

Behalve kwaliteit staat ook de zorg voor het milieu hoog in ons vaandel. Zo passen wij voor de fabricage van onze luchtkanalen hoogwaardige isolerende materialen toe, zoals PIR hardschuim, waardoor de kanalen energiebesparend zijn.  Ook de 100% geïsoleerde schuimverbindingen dragen bij tot een aanzienlijke energiebesparing.

Snelle levering – geen vertraging

Wij beschikken over een ruim assortiment componenten en onderdelen voor luchtbehandelinginstallaties. Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij deze snel leveren, waardoor er geen onnodige vertraging in de realisatie van het project hoeft op te treden.

Maatwerk in elke toepassing

Of het nu gaat om kleine of grote projecten in nieuwbouw of renovatie . Elke situatie elk project is uniek. Zowel op het technische als op het commerciële vlak. Wij beschikken over een ervaren team en bieden deskundige projectondersteuning en oplossingen op maat, desgewenst van de lege werktekening tot en met het in bedrijf stellen van de complete installatie.

Wij bieden alle werkzaamheden uit één professionele hand:

> Ontwerp en advies

> Engineering

> Uitvoering

> Begeleiding

> In bedrijfstelling

Met onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende toepassingen in onder meer horecazaken, winkelbedrijven, kantoorgebouwen, industrie, scholen en zwembaden staan wij tijdens het bouwproces garant voor doordacht maatwerk en bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Compleet programma

Wij leveren een uitgebreide range producten ten behoeve van luchtbehandeling. Van luchtbehandelingkasten, die indien gewenst compleet met regelapparatuur (plug & play) geleverd kunnen worden, tot en met kanalen en roosters. Alle producten in ons programma kennen een gunstige prijs / kwaliteitsverhouding, een hoog gebruikersgemak en zijn effi  ciënt in energieverbruik met een laag niveau van milieubelasting.

Hoog rendement WTW units voor een energiezuinige installatie

De Ecovent serie staat garant voor een laag energieverbruik bij een hoog comfort

Luchtbehandelingskasten voor elke toepassing

Ons uitgebreide programma biedt u niet alleen de oplossing voor bijna elke situatie, maar ook een betrouwbare kwaliteit, waardoor er een hoge bedrijfszekerheid is.

Luchtontvochtigers voor zwembaden

Ons uitgebreide programma Aquafl ex luchtontvochtigers staat garant voor een perfecte klimaatbeheersing die zorgt voor een optimaal zwemklimaat.   (zie de volgende pagina’s)

Klimaatbeheersing in zwembaden

Als een van de weinige zijn wij  gespecialiseerd in klimaatbeheersing in zowel particuliere- als publieke zwembaden.  Ons uitgebreide programma  luchtontvochtigers  en de jarenlange ervaring en het vakmanschap van BO-AIR staan dan ook garant voor een optimaal binnenklimaat in het zwembad.

Behalve het leveren van de benodigde ontvochtiging-apparatuur kunnen wij ook voorzien in een compleet systeem met luchtkanalen en roosters  en zorgen wij desgewenst voor ontwerp, advies en ondersteuning in het installatieproces en in bedrijfsstelling.

Ruime keuze luchtontvochtigers voor zwembaden

Voor het creëren van een perfect binnenklimaat in vochtige ruimten leveren wij een uitgebreid programma zwembad luchtontvochtigers gebaseerd op 2 ontvochtiging-principes:  een die werkt volgens het condensatie principe en een die werkt op basis van ventilatie. Ook een combinatie van beide is mogelijk.

De BBH luchtontvochtigers werken volgens het condensatie principe. Deze zijn leverbaar als wandmodel voor plaatsing in de ruimte zelf of als kanaalmodel voor opstelling in de technische ruimte.

Ook voor luchtontvochtiging op basis van ventilatie hebben wij de BTL klimaatunit in ons programma. Deze unit is leverbaar in diverse luchthoeveelheden.

Een ideale combinatie van beide werkingsprincipes zijn de hoogwaardige warmteterugwinnende luchtontvochtigers uit de BTH serie. Deze zijn  ontworpen om de temperatuur, de luchtvochtigheid en de ventilatie te regelen in overdekte zwembaden of andere ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht