Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

 

 

 

WTW unit kopen

Als u een WTW unit wilt kopen, bent u bij Bo-Air aan het goede adres. Wij leveren niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten, maar voorzien u ook van deskundig advies en een flexibele dienstverlening. Een HR WTW unit werkt met een warmtewisselaar, zodat u minder kosten heeft aan uw energierekening. Koude lucht wordt opgewarmd voordat deze naar binnen wordt geblazen en warme lucht wordt gekoeld voordat deze weer naar buiten wordt geblazen. Op deze manier ademt u altijd schone, frisse en gezonde lucht in. Dit voorkomt klachten aan de luchtwegen, vermoeidheid en hoofdpijn. Zo ademt u geen fijnstof, chemische stoffen of bacteriën meer in. Als u een HR WTW unit gaat kopen, bent u in één klap van deze gezondheidsproblemen af.

Bij ons kunt u eenvoudig een WTW unit kopen

Als specialist in warmteterugwinning ventilatie kunt u uitstekend bij ons terecht wanneer u een WTW unit wilt kopen. U heeft bij Bo-Air de keuze uit verschillende WTW systemen. Om u een idee te geven, lichten we één HR WTW unit voor u uit.

De Ecovent III is een hoog rendement warmte terugwinunit. Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen van energiezuinige klimaatapparatuur. Zo is de HR WTW unit Ecovent III leverbaar van 1.000 tot 15.000m3/h. Het is mogelijk de unit zowel binnen als buiten te plaatsen en er is een linkse en rechtse uitvoering. De HR WTW unit is uitgerust met de mogelijkheid om te variëren in aanzuig- en uitblaasposities. Standaard is de vrije koeling en de modulerende bypass. De WTW unit heeft verder ook afsluitbare inspectiedeuren.

Vraag gerust meer informatie op

Als u een WTW unit uit onze collectie wilt kopen, bestelt u hem dan bij Bo-Air. Voor meer informatie over onze producten belt u naar 0416387250. Onze collega’s informeren u dan graag verder over alle opties die wij bieden op het gebied van klimaatbeheersing.

Gerelateerde pagina’s:
[link aantal=”3″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.