Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

 

 

 

WTW unit kopen

Als u een WTW unit wilt kopen bent u bij Bo-Air aan het goede adres. Wij leveren niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten maar ook een deskundig advies en een flexibele dienstverlening. Een HR WTW unit werkt met een warmtewisselaar zodat u minder kosten heeft aan uw energierekening. De koude lucht wordt opgewarmd voordat het naar binnen wordt geblazen en warme lucht wordt gekoeld voordat het weer naar buiten wordt geblazen. Op deze manier ademt u altijd schone, frisse en gezonde lucht in. Dit voorkomt klachten aan de luchtwegen, vermoeidheid en hoofdpijn. Zo ademt u geen fijnstof, chemische stoffen of bacteriën meer in. Als u een HR WTW unit gaat kopen bent u in één klap van deze gezondheidsproblemen af.

Een WTW unit kopen bij BO-AIR

Als u een WTW Unit wilt kopen bij Bo-AIR kunt u kiezen uit verschillende modellen. Om u een idee te geven, lichten we één HR WTW unit voor u uit.

De Ecovent PRO is een hoog rendement warmte terugwinunit. Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen van energiezuinige klimaatapparatuur. Zo is de HR WTW unit Ecovent PRO leverbaar van 1000 tot 24000m3/h. Het is mogelijk de unit zowel binnen als buiten te plaatsen. De HR WTW unit is uitgerust met een hoogwaardige kruisstroom platenwisselaar en biedt de mogelijkheid om te variëren in aanzuig- en uitblaasposities. Standaard is de vrije koeling en de modulerende bypass. De unit heeft afsluitbare inspectiedeuren.

Als u een WTW unit wil kopen, bestelt u hem dan bij Bo-Air. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0416387250, onze collega’s informeren u graag verder over alle opties die wij bieden.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op.