Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

WTW systeem

Met een WTW (warmteterugwinning) systeem bespaart u flink op uw energierekening. Een WTW systeem is in wezen niets anders dan een warmtewisselaar die gebruikmaakt van temperatuur. Bij een WTW installatie wordt de koude buitenlucht opgewarmd en de warme lucht binnen gekoeld. Door middel van een warmteterugwinningssysteem houdt u de lucht in uw gebouw gezond, fris en schoon. Ongezonde lucht kan vervelende gevolgen hebben voor uw gezondheid. In verontreinigde lucht zweven fijnstofdeeltjes, bacteriën en chemische stoffen, deze kunnen ervoor zorgen dat u last krijgt van uw luchtwegen. Ook resulteert dit vaak in klachten als hoofdpijn en moeheid. Een ventilatiesystemen aanschaffen, lost dit probleem in de meeste gevallen volledig op. Een goed voorbeeld hiervan is een warmteterugwinningssysteem.

De voordelen van een WTW systeem

Een ventilatiesysteem, zoals een WTW systeem, heeft een aantal belangrijke voordelen. Buiten de schone lucht die u na aanschaf inademt, zijn ook deze aspecten van een WTW installatie goede redenen om voor dit systeem te kiezen:

  • Onaangename geurtjes verdwijnen snel door de constante verversing van lucht
  • Goede ventilatie door alle ruimtes
  • Hoog rendement
  • De EPN Normering wordt verlaagd
  • Kostenbesparing op uw energierekening
  • Hoog comfort

Bo-Air biedt u verschillende modellen aan:

  • Ecovent SU (200 – 1600 m3/h)
  • Ecovent III met bedieningspaneel (1000 – 1500 m3/h)
  • Warmtewiel

De Ecovent SU is een WTW kast met een compacte samenstelling en is zowel geschikt voor binnen als buiten. De Ecovent SU heeft een hoge externe druk, een laag geluidsniveau en energiezuinige ventilatoren. Een vrij programmeerbare regelaar is mogelijk. Dit warmteterugwinningssysteem is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

De Ecovent III heeft eveneens een hoog rendement, bovendien heeft deze WTW unit een flexibel ontwerp. De WTW installatie is leverbaar in zowel een linkse als rechtse uitvoering. Ook de Ecovent III is zowel binnen als buiten te monteren. Er is een mogelijkheid om te variëren in een aanzuig- en uitblaaspositie. Daarnaast heeft dit warmteterugwinningssysteem afsluitbare inspectiedeuren.

Bestel vandaag nog bij ons

Bestel uw WTW installatie en profiteer van de uitstekende service van Bo-Air. Bel ons vandaag nog op het telefoonnummer 0416387250. Ook als u vragen heeft over onze WTW producten, is het verstandig om ons te bellen via dit telefoonnummer.

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.