Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

Klimaatbeheersing zwembad

Klimaatbeheersing in uw zwembad is heel belangrijk. Het zorgt voor een gezonde omgeving met een aangename temperatuur. Klimaatbeheersing in het zwembad zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid niet te hoog wordt. Deze luchtvochtigheid ontstaat door het verschil in temperatuur tussen de ruimte en het zwembadwater. Soms kan dit wel oplopen tot 95% of meer. Door klimaatbeheersing toe te passen voorkomt u dat schimmel en bacteriën zich gaan vestigen in de koudere plekken van de ruimte. Daarnaast beschermt u muren, leidingen, kozijnen en machineonderdelen tegen oxidatie en corrosie.

Verschillende apparaten voor klimaatbeheersing in het zwembad

Bo-Air biedt u verschillende opties voor klimaatbeheersing en luchtontvochtiging een aantal van deze modellen zullen we hier noemen, alle units zijn in meerdere modellen leverbaar afhankelijk van de grootte van de ruimte.

  • BTL Klimaatunit voor zwembaden;
  • BSPD en BSPC luchtontvochtigers voor kleine en privézwembaden;
  • BSP luchontvochtigers voor privé en middelgrote zwembaden;
  • BSPR luchtontvochtigers met warmteterugwinner.

Vraag onze medewerkers voor meer informatie

Wilt u weten welke klimaatbeheersing het beste in uw zwembad past? Wilt u meer informatie over de werking van deze apparaten of wil u weten wat Bo-Air nog meer voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer: 0416387250. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact met ons op.