Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

Klimaatbeheersing in uw zwembad

Klimaatbeheersing in uw zwembad is heel belangrijk. Het zorgt voor een gezonde omgeving met een aangename temperatuur. Klimaatbeheersing in het zwembad via goede ventilatie zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid niet te hoog wordt. Deze luchtvochtigheid ontstaat door het verschil in temperatuur tussen de ruimte en het zwembadwater. Soms loopt de luchtvochtigheid op tot meer dan 95%. Goede ventilatie in uw zwembad voorkomt dat schimmel en bacteriën zich vestigen in de koudere plekken van de ruimte. Daarnaast beschermt u muren, leidingen, kozijnen en machineonderdelen tegen oxidatie en corrosie.

Er bestaan verschillende apparaten voor klimaatbeheersing in het zwembad

Bo-Air biedt u verschillende opties voor klimaatbeheersing en luchtontvochtiging in en rondom uw zwembad. Een aantal van deze modellen hebben wij voor u op een rijtje gezet. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat alle units in meerdere modellen leverbaar zijn, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Voor ventilatie van uw zwembad maakt u bijvoorbeeld gebruik van:

  • Een BTL Klimaatunit voor zwembaden
  • BSPD en BSPC luchtontvochtigers voor kleine en privézwembaden
  • BSP luchontvochtigers voor privé en middelgrote zwembaden
  • BSPR luchtontvochtigers met een warmteterugwinningssysteem

Vraag onze medewerkers voor meer informatie

Wilt u weten welke klimaatbeheersing het meest geschikt is voor de ventilatie van uw zwembad? Wilt u meer informatie over de werking van onze producten voor zwembaden of heeft u interesse in de diensten die wij aanbieden? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers via het telefoonnummer 0416387250 of vul ons contactformulier in. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u alles over klimaatbeheersing binnen uw bedrijf.

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.