Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

 

 

 

Professionele luchtontvochtiger

Een professionele luchtontvochtiger in uw zwembad zorgt voor een perfecte luchtvochtigheid en een aangename temperatuur voor uw gasten. De hoogwaardige waterpomp zorgt voor zorgt voor minimale energie kosten en een uitstekende luchtvochtigheid. De luchtontvochtiger voor een zwembad regelt de verwarming en de ventilatie van de ruimte. Er wordt koude buitenlucht aangezogen, deze buitenlucht wordt verwarmd met de warme lucht van binnen. De lucht wordt vochtig door het temperatuurverschil van het zwembadwater en de omgeving. Dit verschil kan oplopen tot 95% en meer! Maar een professionele luchtontvochtiger biedt de oplossing voor dit probleem. Zo kunt u met een luchtontvochtiger in het zwembad een aangename omgeving creëren. Een relatieve vochtigheid tussen de 50 en 65% is ideaal.

Nog meer voordelen van een professionele luchtontvochtiger

Hierboven hebben we al een aantal voordelen van een luchtontvochtiger in het zwembad genoemd maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Neem nu bijvoorbeeld de BTL serie professionele luchtontvochtigers. Deze serie is leverbaar in diverse uitvoeringen met een luchtvolume van 1500 tot 30.000 m3/h. Lees hier meer voordelen:

  • De modellen zijn uitgerust met ventilatoren met energiezuinige gelijkstroommotoren.
  • Komt met een gebruiksvriendelijk digitaal bedieningspaneel met klokprogramma’s.
  • De apparaten voorkomen schimmel en bacterievorming.
  • Een luchtontvochtiger in uw zwembad voorkomt schade aan muren, kozijnen, leidingen, muren en machineonderdelen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wij helpen u graag met beslissen welke luchtontvochtiger het beste in uw zwembad past. Wij voorzien u in deskundig advies zodat u een goede beslissing kunt maken en snel kunt genieten van een perfecte luchtvochtigheid en een aangename temperatuur. Wij werken professioneel en flexibel. Graag geven we u meer informatie over de mogelijkheden, stellen we een offerte voor u op of beantwoorden we uw vragen. Hiervoor kunt u bellen naar 0416387250. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op.