Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

 

 

 

Professionele luchtontvochtiger

Een professionele luchtontvochtiger in uw zwembad zorgt voor een perfecte luchtvochtigheid en een aangename temperatuur voor uw gasten. De hoogwaardige waterpomp zorgt voor minimale energiekosten en een uitstekende luchtvochtigheid. De luchtontvochtiger regelt de verwarming en de ventilatie van uw zwembad. Er wordt koude buitenlucht aangezogen, deze buitenlucht wordt verwarmd met de warme lucht van binnen. De lucht wordt vochtig door het temperatuurverschil van het zwembadwater en de omgeving. Dit verschil loopt mogelijk zelfs op tot een luchtvochtigheidspercentage van meer dan 95%! Maar een professionele luchtontvochtiger biedt de oplossing voor dit probleem. Zo kunt u met een luchtontvochtiger in het zwembad een aangename omgeving creëren. Een relatieve vochtigheid tussen de 50 en 65% is ideaal.

Nog meer voordelen van een professionele luchtontvochtiger

Naast de eerdergenoemde voordelen van een luchtontvochtiger in het zwembad, zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen. Kijk bijvoorbeeld naar de BSPR-serie professionele luchtontvochtigers, die u bij Bo-Air aanschaft. Deze serie bestaat uit elf modellen met een luchtvolume van 1.200 tot 8.200 m3/h. Enkele kenmerken van dit klimaatbeheersingssysteem zijn onder meer:

  • De modellen zijn uitgerust met ventilatoren met energiezuinige gelijkstroommotoren.
  • De toestellen worden geleverd met een gebruiksvriendelijk digitaal bedieningspaneel met klokprogramma’s.
  • De apparaten voorkomen schimmel en bacterievorming.
  • Met een professionele luchtontvochtiger in uw zwembad voorkomt u schade aan muren, kozijnen, leidingen, muren en machineonderdelen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wij helpen u graag met beslissen welke luchtontvochtiger het meest geschikt is voor optimale klimaatbeheersing in uw zwembad. Wij voorzien u van deskundig advies, zodat u een goede beslissing maakt en snel geniet van een perfecte luchtvochtigheid en een aangename temperatuur. Wij werken professioneel en flexibel. Graag geven we u meer informatie over de mogelijkheden, stellen we een offerte voor u op of beantwoorden we uw vragen over onze producten speciaal voor zwembaden. Hiervoor belt u naar 0416387250.

Gerelateerde pagina’s:
[link aantal=”3″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.