Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

Mechanische ventilatie unit

Een mechanische ventilatie unit zorgt ervoor dat u altijd frisse, gezonde lucht in huis heeft. Zo’n mechanisch ventilatiesysteem wordt meestal in uw badkamer, toilet en/of keuken geïnstalleerd. Bo-Air levert en installeert uw mechanische ventilatie unit op professionele wijze. Hierbij hoort natuurlijk ook deskundig advies en een vriendelijke service. Een mechanisch ventilatiesysteem is gezonder dan natuurlijke ventilatie. Een voorwaarde voor schone lucht via een mechanische ventilatie unit is wel dat het systeem goed is aangelegd en goed wordt onderhouden, maar daar hoeft u zich bij Bo-Air geen zorgen over te maken.

Een mechanische ventilatie unit laten plaatsen door Bo-Air

Laat een mechanisch ventilatiesysteem plaatsen door Bo-Air en geniet binnen de kortste keren van schone lucht in uw huis. In de lucht om ons heen zweven talloze ongezonde deeltjes, bacteriën, fijnstofdeeltjes en chemische stoffen. Als wij deze inademen kan dat vervelende gevolgen hebben zoals astma en andere problemen in de luchtwegen. Ook kan niet geventileerde lucht zorgen voor vermoeidheid en hoofdpijn. In een slecht geventileerde ruimte kunt u zich dus ongezond en niet productief voelen. Een goed mechanisch ventilatiesysteem kan deze klachten sterk verminderen en in veel gevallen zelfs helemaal verhelpen. Andere voordelen van Mechanische ventilatie zijn:

  • Er ontstaat minder snel tocht;
  • Verse lucht is gegarandeerd;
  • Afgevoerde warmte wordt gemakkelijk teruggewonnen.

WTW kast

Met een WTW (warmte terug winning) kast zult u het bedrag op uw energierekening zien dalen. De koude buitenlucht wordt opgewarmd en de warme binnenlucht wordt gekoeld, dit noemt men warmtewisseling. Dit resulteert in schone, gezonde lucht. Door de lucht te zuiveren kunt u dag en nacht frisse lucht inademen. Het inademen van schone lucht lijkt heel normaal maar dat is het helaas niet. De lucht die wij doorgaans inademen is vervuild met fijnstof, bacteriën en chemische stoffen. Door een WTW installatie te plaatsen verhelpt u in één klap alle negatieve gezondheidseffecten zoals problemen met de luchtwegen, moeheid en hoofdpijn. Bij Bo-Air bieden wij verschillende WTW installaties aan. Daarnaast bieden wij ook een uitstekende service en een flexibele dienstverlening. Wij werken uitsluitend met materialen die van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Verschillende WTW kasten bij Bo-Air

Bo-Air biedt verschillende WTW installaties aan. We lichten er voor u één uit. De Ecovent III:

Wij willen ervoor zorgen dat we voorop blijven op het gebied van de ontwikkeling van energiezuinige klimaatapparatuur en installaties. Dit verwezenlijken wij door gebruik te maken van verbeterde en vernieuwende technieken en inzichten. De Ecovent III is leverbaar van 1.000 tot 15.000 m3/h. Het is mogelijk om deze zowel binnen als buiten te installeren. De WTW kast heeft de mogelijkheid om te variëren in aanzuig- en uitblaasmogelijkheden. De WTW installatie komt in linkse en rechtse uitvoering. Een vrije koeling is standaard evenals een modulerende bypass. Een energetisch rendement van meer dan 90%. Ook heeft de WTW kast afsluitbare inspectiedeuren. Daarnaast heeft de installatie een paneeldikte van 48 mm en een flexibel ontwerp.

Bestel vandaag nog uw WTW kast bij Bo-Air

Besluit vandaag nog welke WTW installatie het meest geschikt is voor uw gebouw of laat u informeren door één van onze medewerkers. Accepteer niet langer de vervuilde lucht en kies voor een gezonde, milieuvriendelijke oplossing. Bel ons vandaag nog en laat ons u helpen de perfecte installatie te vinden, te bestellen en te installeren. Ons telefoonnummer is 0416387250 en onze medewerkers staan u graag te woord.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op.