Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

 

 

 

WTW kast

Met een WTW (warmte terug winning) kast zult u het bedrag op uw energierekening zien dalen. De koude buitenlucht wordt opgewarmd en de warme binnenlucht wordt gekoeld, dit noemt men warmtewisseling. Dit resulteert in schone, gezonde lucht. Door de lucht te zuiveren, kunt u dag en nacht frisse lucht inademen. Het inademen van schone lucht lijkt heel normaal, maar dat is het helaas niet. De lucht die wij doorgaans inademen, is vervuild met fijnstof, bacteriën en chemische stoffen. Door een WTW kast te plaatsen, verhelpt u in één klap alle negatieve gezondheidseffecten, zoals problemen met de luchtwegen, moeheid en hoofdpijn. Bij Bo-Air bieden wij verschillende oplossingen aan. Daarnaast bieden wij ook een uitstekende service en een flexibele dienstverlening. Wij werken uitsluitend met materialen die van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Verschillende WTW kasten bij Bo-Air

Bo-Air biedt verschillende WTW kasten aan voor optimale ventilatie. We lichten er voor u één uit. De Ecovent III:

Wij willen ervoor zorgen dat we voorop blijven op het gebied van de ontwikkeling van energiezuinige klimaatapparatuur en installaties. Dit verwezenlijken wij door gebruik te maken van verbeterde en vernieuwende technieken en inzichten. De Ecovent III is leverbaar van 1.000 tot 15.000 m3/h. Het is mogelijk om deze zowel binnen als buiten te installeren. De WTW kast heeft de mogelijkheid om te variëren in aanzuig- en uitblaasmogelijkheden. De kast komt in linkse en rechtse uitvoering. Een vrije koeling is standaard evenals een modulerende bypass. Een energetisch rendement van meer dan 90%. Ook heeft de WTW kast afsluitbare inspectiedeuren. Daarnaast heeft de kast een paneeldikte van 48 mm en een flexibel ontwerp.

Bestel vandaag nog uw WTW kast bij Bo-Air

Besluit vandaag nog welke WTW kast het meest geschikt is voor uw gebouw of laat u informeren door één van onze medewerkers. Accepteer niet langer de vervuilde lucht en kies voor een gezonde, milieuvriendelijke oplossing. Bel ons vandaag nog en laat ons u helpen het perfecte WTW systeem te vinden, te bestellen en te installeren. Ons telefoonnummer is 0416387250 en onze medewerkers staan u graag te woord voor informatie omtrent onze producten.

Gerelateerde pagina’s:
[link aantal=”3″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.