Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Kwaliteit

Snelle service

Mechanische ventilatie unit

Een mechanische ventilatie-unit zorgt ervoor dat u altijd frisse, gezonde lucht in huis heeft. Een dergelijk mechanisch ventilatiesysteem wordt meestal in uw badkamer, toilet of keuken geïnstalleerd. Bo-Air levert en installeert uw mechanische ventilatie-unit op professionele wijze. Hierbij hoort natuurlijk ook deskundig advies en een vriendelijke service. Een mechanisch ventilatiesysteem is gezonder dan natuurlijke ventilatie. Een voorwaarde voor schone lucht via een centrale, mechanische ventilatie-unit is wel dat het systeem goed is aangelegd en goed wordt onderhouden, maar daar hoeft u zich bij Bo-Air geen zorgen over te maken.

Een mechanische ventilatie-unit laten plaatsen door onze experts

Laat een mechanisch ventilatiesysteem, zoals een centrale ventilatie-unit, plaatsen door Bo-Air en geniet binnen de kortste keren van schone lucht in uw huis. In de lucht om ons heen zweven talloze ongezonde deeltjes, bacteri├źn, fijnstofdeeltjes en chemische stoffen. Als wij deze inademen, kan dat vervelende gevolgen hebben, zoals astma en andere problemen in de luchtwegen. Ook kan niet-geventileerde lucht zorgen voor vermoeidheid en hoofdpijn. In een slecht geventileerde ruimte voelt u zich wellicht ongezond en niet productief. Een goed mechanisch ventilatiesysteem uit ons assortiment vermindert deze klachten sterk en verhelpt deze in veel gevallen zelfs helemaal. Andere voordelen van een ventilatiesysteem als een centrale ventilatie-unit zijn:

  • Minder snelle tochtvorming
  • Gegarandeerde verse lucht
  • Het makkelijk terugwinnen van afgevoerde warmte

Vraag nu meer informatie op

Benader ons en vraag meer informatie aan over onze mechanische ventilatie-units. Wij vertellen u graag meer over onze flexibele diensten en adviseren u graag over welke systemen het beste bij u en uw situatie passen. Van luchtontvochtigers tot airconditioning voor kantoren; wij hebben het in onze collectie. Voor meer informatie over de aanschaf van een centrale ventilatie-unit belt u naar 0416387250. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.