Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Uitgebreide range Ecovent WTW units

Snelle service

Home » Luchtbehandelingskasten leveranciers

Luchtbehandelingskasten leveranciers

Bo-Air is één van de beste luchtbehandelingskasten leveranciers. Met een luchtbehandelingskast van Bo-Air zorgt u voor frisse, schone en gezonde lucht in uw ruimtes. Luchtbehandeling zorgt ervoor dat niet alleen de temperatuur wordt geregeld, het zorgt ook voor de verwijdering van bacteriën, chemische stoffen en fijnstofdeeltjes in de lucht. De verontreinigde lucht die in uw gebouw rondzweeft kan vervelende effecten hebben op uw gezondheid. Het kan namelijk astma of andere problemen aan de luchtwegen veroorzaken, daarnaast kan het inademen van verontreinigde lucht moeheid en hoofdpijn veroorzaken. In de meeste gevallen kan een luchtbehandelingskast dit probleem volledig verhelpen. Als luchtbehandelingskasten leverancier Biedt Bo-Air een goede service, een deskundig advies en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast installeren wij graag uw luchtbehandelingskast voor u, dit doen we efficiënt en flexibel. Zo hoeft u zich over luchtbehandeling geen zorgen meer te maken met Bo-Air als uw luchtbehandelingskast leverancier.

Voordelen van de luchtbehandelingskasten van Bo-Air

Bo-Air heeft een uitgebreid assortiment voor luchtbehandeling voor verschillende luchthoeveelheden van 1.000 m3/h tot 70.000 m3/h. De kasten hebben een modulaire opbouw en bevatten gangbare componenten zoals wisselaars, filters, batterijen en ventilatoren. Verder bestaan de constructies uit geanodiseerd aluminium, kunststof hoeken (deze zijn aan elkaar bevestigd), Sandwichpanelen (standaard gegalvaniseerd en voorzien van coating maar ook leverbaar in RVS, aluminium of afgewerkte plastisolfolie) met een dikte van 48mm voorzien van polyurethaan- of steenwolisolatie. Optioneel zijn ook koude, brugvrije profielen leverbaar. De kasten worden plug & play, inclusief regelapparatuur geleverd.

Zo wordt luchtbehandeling wel heel gemakkelijk

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Hierbij voorzien wij u van deskundig advies over wat de beste oplossing is op het gebied van luchtbehandeling in uw gebouw. Start met het inademen van gezonde lucht en bel ons vandaag nog op telefoonnummer 0416387250.

Neem vrijblijvend contact met ons op.