Heeft u interesse in onze diensten?

Sleutel tot succes

Z

Uitgebreide range Ecovent WTW units

Snelle service

Home » Luchtbehandelingskasten leveranciers

Een van de grootste luchtbehandelingskasten leveranciers

Wij zijn één van de beste luchtbehandelingskasten leveranciers. Met een luchtbehandelingskast van Bo-Air zorgt u voor frisse, schone en gezonde lucht in uw ruimtes. Luchtbehandeling zorgt ervoor dat niet alleen de temperatuur wordt geregeld, het zorgt ook voor de verwijdering van bacteriën, chemische stoffen en fijnstofdeeltjes in de lucht. De verontreinigde lucht die in uw gebouw rondzweeft kan vervelende effecten hebben op uw gezondheid. Het kan namelijk astma of andere problemen aan de luchtwegen veroorzaken, daarnaast kan het inademen van verontreinigde lucht moeheid en hoofdpijn veroorzaken. In de meeste gevallen kan een luchtbehandelingskast dit probleem volledig verhelpen.

De voordelen van de luchtbehandelingskasten van een van de beste leveranciers

Bo-Air heeft een uitgebreid assortiment voor luchtbehandeling voor verschillende luchthoeveelheden van 1.000 m3/h tot 70.000 m3/h. De kasten hebben een modulaire opbouw en bevatten gangbare componenten zoals wisselaars, filters, batterijen en ventilatoren. Verder bestaan de constructies uit geanodiseerd aluminium, kunststof hoeken (deze zijn aan elkaar bevestigd) en sandwichpanelen (standaard gegalvaniseerd en voorzien van coating maar ook leverbaar in RVS, aluminium of afgewerkte plastisolfolie). Deze panelen beschikken over een dikte van 48mm voorzien van polyurethaan- of steenwolisolatie. Optioneel zijn ook koude, brugvrije profielen leverbaar. De luchtbehandelingskasten worden plug & play geleverd door onze leveranciers, inclusief regelapparatuur.

U bent verzekerd van uitstekende service

Als een van de grootste luchtbehandelingskasten leveranciers biedt Bo-Air goede service, deskundig advies en producten tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast installeren wij graag de kast voor u, dit doen we efficiënt en flexibel. Zo hoeft u zich over luchtbehandeling geen zorgen meer te maken met Bo-Air als uw luchtbehandelingskast leverancier.

Start met gezonde lucht inademen

Wilt u luchtbehandelingskasten kopen bij een van de beste leveranciers, eventueel met warmtepomp? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden op het gebied van luchtbehandelingssystemen zijn. Hierbij voorzien wij u van deskundig advies over wat de beste oplossing is op het gebied van luchtbehandeling in uw gebouw. Start met het inademen van gezonde lucht en bel ons vandaag nog op het telefoonnummer 0416387250.

[link aantal=”3″ output=”inline”]

Neem vrijblijvend contact met ons op.