Heeft u interesse in onze diensten?

Ventilatiesysteem kopen met professioneel advies

Goede ventilatie van uw bedrijf of woonhuis is essentieel voor de gezondheid. Ongeventileerde, vervuilde lucht bevat bacteriën, fijnstofdeeltjes en chemische stoffen. Deze microscopisch kleine deeltjes in de lucht, die wij allemaal inademen, kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Uw medewerkers, gasten of relaties kunnen last krijgen van hoofdpijn, vermoeidheid of zelfs astmatische klachten. Door een mechanisch ventilatiesysteem te kopen kiest u voor schone lucht. Niet alleen wordt de lucht gezonder om in te ademen, met een mechanische ventilatie unit voorkomt u schimmel, vochtplekken en corrosie van machines en metaal. BO-AIR uit Drunen (Noord-Brabant) is leverancier van diverse ventilatiesystemen en zorgt voor een snelle levering door geheel Nederland.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Decentrale ventilatie of centrale ventilatie

Bij een nieuwbouw project is het aanleggen van klimaatbeheersing middels een ventilatiesysteem eenvoudig te realiseren. De kanalen komen keurig boven het plafond en er kan dus met gemak worden gekozen voor centrale ventilatie. In een renovatie project kan dit anders uitpakken. Kanalen boven het plafond plaatsen is niet altijd mogelijk en er kan te weinig ruimte zijn voor kanalen onder het plafond. Door te kiezen voor decentrale ventilatie kan dit worden opgelost. Bij decentrale ventilatie wordt gekozen voor een ventilatie unit in iedere ruimte. Op deze wijze hoeven er geen ventilatiekanalen te komen, zoals bij centrale ventilatie. Met decentrale ventilatie kan iedere ruimte afzonderlijk worden geventileerd, zonder andere ruimtes te ontregelen.

Ecovent Daphne

Warmtepomp met mechanische ventilatie

Door te kiezen voor een warmtepomp gebruikt het ventilatiesysteem de warmte van de afgevoerde, vervuilde lucht om de ruimte te verwarmen. Op die manier profiteert u binnen dus van schone, gefilterde lucht en een optimale temperatuur in iedere woning of bedrijf. Een warmtepomp onttrekt de warmte uit de afgevoerde lucht vóór deze naar buiten gaat. Deze warmte wordt gevoerd naar de CV-ketel, die de warmte gebruikt om het pand te verwarmen. Een warmtepomp met mechanische ventilatie is toe te passen in een woonhuis, maar ook op kantoor, in scholen, een sportcentrum, het ziekenhuis, de bioscoop of in ieder horeca bedrijf, zoals een restaurant, café of hotel.

BO-AIR ondersteunt

Wij begeleiden ieder project van A tot Z, van advies, offerte en ontwerp tot installatie en ingebruikstelling. Met een brede kennis en veel ervaring zijn wij in staat iedere situatie zorgvuldig in te schatten. Nieuwbouw en renovatie, groot of klein project, zwembad of kantorencomplex. Met doordacht advies op maat en begeleiding tijdens het hele installatieproces zorgt BO-AIR dat de het luchtbehandelingssysteem in uw ruimte optimaal functioneert. Met een onderhoudscontract kan vervolgens worden bespaard op onvoorziene kosten van slijtage. Versleten onderdelen worden vervangen en wij zorgen met periodiek onderhoud dat uw mechanisch ventilatiesysteem bedrijfszeker blijft werken. BO-AIR uit Drunen, Noord-Brabant, is een betrouwbare leverancier van luchtbehandelingskasten en alles wat daar bij komt kijken. Wij zorgen voor snelle levering door heel Nederland. In tegenstelling tot de gebruikelijke 6 weken levertijd in de markt hebben wij gezorgd dat wij in circa 4 weken kunnen leveren. Wij leveren luchtbehandelingssystemen op maat. Van klimaatbeheersing in een fitnesscentrum of sportruimte tot het beheersen van de luchtvochtigheid in een verzorgingshuis. Wij hebben zelfs ervaring in de industrie en scheepvaart. BO-AIR was betrokken bij projecten door geheel Nederland, waaronder prachtige projecten in:

  • 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Venlo
  • Weert
Ecovent Alfa flat