Heeft u interesse in onze diensten?

Platte WTW unit kopen bij Bo-Air

Voor u een platte WTW unit gaat kopen, wilt u natuurlijk volledig op de hoogte zijn van alle specificaties, mogelijkheden en voordelen. Bo-Air is dé expert op het gebied van luchtbehandelingskasten in Nederland. In ons brede assortiment heeft u niet alleen ruime keuze, maar ook de kans om alle benodigde informatie op een rijtje te zien. Een keuze maken wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. Een kleine WTW unit (warmteterugwinnings unit) geeft het voordeel van ruimte, handig voor kleine woningen en andere kleine ruimtes. Deze WTW unit voor de kleine ruimte is dus uitstekend te gebruiken in ieder project waar gewerkt moet worden met beperkte opberg- en wegwerk mogelijkheden. Bo-Air heeft als leverancier gekozen voor hoge kwaliteit en transparante kosten. Met onze snelle levering kunnen wij maar liefst binnen 4 weken zorgdragen voor het leveren van uw compacte WTW unit. Elders in de markt staat hiervoor een standaard van minimaal 6 weken.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Alles over uw platte WTW unit

Zoals eerder genoemd is een platte of lage WTW unit uitermate geschikt voor gebruik in kleine ruimtes. Appartementen, maar ook kleine kantoren en winkels, restaurants en café’s en allerlei andere plekken waar gewerkt moet worden met weinig ruimte. Omdat de WTW unit is uitgerust met een warmtewisselaar, bespaart u aanzienlijk in de energiekosten. De koude lucht die binnenkomt wordt warm gemaakt met de warme lucht die naar buiten wordt afgevoerd. Naast deze slimme energiebesparing zorgt een WTW unit dat er altijd frisse en schone lucht binnen is. Dit voorkomt inademen van verontreinigde lucht. Op deze wijze worden klachten aan de luchtwegen en hoofdpijn voorkomen en ademen bewoners, gasten en medewerkers geen fijnstof, chemische stoffen en bacteriën meer in zolang de luchtbehandelingskast haar werk doet.

Daphne Flat WTW unit

De Ecovent Daphne Flat

Bo-Air heeft gezorgd voor een breed assortiment, waarin voor iedere situatie en elke wens een oplossing gevonden kan worden. De Ecovent Daphne Flat is een geluidsarme WTW unit voor boven het plafond, maar ook voor aan de wand. Het touchscreen kleurendisplay en de diverse mogelijkheden in luchtcapaciteit zorgen dat deze energiezuinige (A/A+) WTW unit gebruikersvriendelijk is. De Ecovent Daphne Flat zorgt voor een indrukwekkend thermisch rendement van 96% en wordt door Bo-Air Plug & Play geleverd. Dankzij de EC-ventilatoren met een lage SFP waarde is de werking van deze kleine krachtpatser nagenoeg geruisloos. Voor professionals én particulieren geldt dat de platte WTW unit gemakkelijk te installeren en bovendien onderhoudsvriendelijk is.

Contact met Bo-Air

Wilt u een compacte WTW unit bestellen bij Bo-Air, dan profiteert u optimaal van onze snelle levering. In plaats van de gebruikelijke 6 weken in de markt leveren wij maar liefst binnen 4 weken. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? De vriendelijke en deskundige medewerkers van Bo-Air voorzien u van doordacht advies op maat en geven handige tips om uw keuze gemakkelijker te maken. Neem telefonisch contact met ons op via 0416-387250, of vul het handige contactformulier in op deze website.