Heeft u interesse in onze diensten?

Perfecte luchtvochtigheid met een ontvochtiger voor het zwembad

Door een professionele luchtontvochtiger in een zwembad te installeren kan de luchtvochtigheid worden beheerst. De luchtontvochtiger houdt de temperatuur en luchtvochtigheid van een zwemcomplex op orde en zorgt voor voldoende ventilatie. Koude buitenlucht wordt aangevoerd en verwarmd met de warme lucht van binnen. Het temperatuurverschil zorgt voor vochtige lucht, wat kan oplopen tot meer dan 95%. De ideale luchtvochtigheid voor een zwemcomplex ligt tussen de 50% en 65%. Bij een te hoge luchtvochtigheid kunnen vochtplekken en schimmel ontstaan. Maar ook ademhalingsproblemen bij werknemers en gasten van het zwembad, schade aan muren, kozijnen, leidingen én machines. Luchtontvochtiging in het zwembad is dus van groot belang. BO-AIR is dé leverancier uit Noord-Brabant met tal van hoogwaardige oplossingen voor de luchtontvochtiging van uw zwembad.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Brede mogelijkheden in luchtontvochtiging

Een ontvochtiger voor uw zwembad is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn de professionele luchtontvochtigers uit de BTL serie speciaal ontworpen om de luchtvochtigheid in zwembaden op peil te houden. Uitgerust met ventilatoren die worden aangedreven door energiezuinige gelijkstroommotoren en compleet met een gebruikersvriendelijk, digitaal bedieningspaneel met klokprogramma's. De hoogrendement warmteterugwinning unit zorgt ervoor dat de warmte van vervuilde afgevoerde lucht wordt gebruikt om de verse buitenlucht te verwarmen. Op deze wijze wordt energie optimaal benut en gaat er geen warmte verloren. BO-AIR zorgt als specialist in klimaatbeheersing van particuliere en publieke zwembaden voor een complete begeleiding in het aankoopproces. Professionele luchtontvochtiging kopen begint bij advies en ontwerp. Iedere offerte die wij opstellen wordt zorgvuldig ondersteund, in de engineering, installatie en ingebruikstelling van de luchtbehandelingskasten.

Aquaflex BTL

Of er sprake is van nieuwbouw of renovatie, of u de kanalen onder het plafond of liever boven het plafond wilt, de luchtbehandelingskast binnen of buiten wilt plaatsen of iedere specifieke eis of wens die u heeft; BO-AIR is als leverancier uit Noord-Brabant in staat om te helpen bij ieder project door geheel Nederland. Eerder waren wij betrokken bij grote en kleine projecten in steden als:

  • 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Venlo
  • Weert

Optimale service in iedere branche

Wij ondersteunen de installateur, maar ook de ondernemer. Of u nu op zoek bent naar een ontvochtiger voor uw zwembad of een andere ventilatieoplossing voor uw horeca bedrijf, zoals een restaurant, hotel of bar. Wij verzorgen advies, ontwerp, engineering, installatie en ingebruikstelling voor scholen, bioscoop, ziekenhuis, sportruimte zoals fitnesscentrum of sportcentrum, kantoor of woonhuis. Maar ook in de industrie of scheepvaart en iedere andere plaats waar ventilatie en klimaatbeheersing noodzakelijk of wenselijk zijn. Ook na oplevering blijven wij voor u de vinger aan de pols houden. Met een onderhoudscontract zorgt u dat eventuele onvoorziene kosten en slijtage kunnen worden voorkomen. Wij plegen het nodige onderhoud en vervangen eventueel versleten onderdelen. Op die wijze voorkomen we problemen en zorgen er voor dat uw luchtbehandelingssysteem jarenlang bedrijfszeker functioneert.

Snelle levering

BO-AIR heeft een uitstekende relatie met leveranciers, waardoor snel kan worden geschakeld. In de bouw- en installatiewereld is het van belang soms snel te kunnen voldoen aan de vraag die uw opdrachtgever heeft. Wij leveren in circa 4 weken, wat aanzienlijk sneller is dan de 6 weken die gebruikelijk worden geacht in de markt. Met onze kennis en expertise brengen wij deskundig advies uit en begeleiden we ieder project zorgvuldig. Van ontvochtiger voor een zwembad tot klimaatbeheersing met warmtewisselaar en koeling. Snelle levering, scherpe prijzen en vakkundige service.