Heeft u interesse in onze diensten?

Klimaatbeheersing voor nieuwbouw en renovatie

Voor ieder project, zowel groot als klein, adviseert en ondersteunt BO-AIR het installatieproces van begin tot eind. Klimaatbeheersing voor nieuwbouw en renovatie wordt zorgvuldig begeleid, van het offerte-stadium tot ingebruikstelling van het klimaatbeheersingssysteem. Bij nieuwbouw heeft u de vrije keuze. Kanalen boven het plafond, een volledig energie neutraal klimaatbeheersingssysteem met warmteterugwinning en koeling en een fikse besparing in de kosten door een energiezuinig systeem. Bij renovatie wordt gevraagd om doordacht maatwerk. Creatieve oplossingen, kanalen onder het plafond, maar nog altijd met een fikse besparing op uw kosten. Door een luchtbehandelingskast te kopen wordt de lucht binnen vrijwel net zo schoon en fris als de lucht buiten. BO-AIR is dé leverancier van klimaatbeheersingssystemen en zorgt voor een snelle levering. Waar 6 weken elders in de markt gebruikelijk zijn, zorgen wij voor een wel heel snelle levering van circa 4 weken. Juist in de bouw- en installatiewereld levert een tijdsbesparing veel op.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Doordacht maatwerk

Met een brede kennis en veel ervaring op het gebied van klimaatbeheersing en luchtbehandeling ondersteunen wij u in het realiseren van uw project. Zowel in nieuwbouw als in renovatie projecten ontfermt BO-AIR zich over het ontwerp en de engineering van het klimaatbeheersingssysteem. Tijdens de installatie en ingebruikstelling begeleiden we u zorgvuldig. Wij houden rekening met isolatiewaarde, ligging van het huis/pand en andere factoren zoals zon, water, het type verwarming en het eventuele gebruik van zonne-energie. Door slim gebruik van een warmtepomp of warmteterugwinning unit is aansluiting op het gasnet niet eens meer nodig. Dit levert een enorme kostenbesparing op en de uitstoot van CO2 zal drastisch dalen. Klimaatbeheersing met warmteterugwinning en koeling is mogelijk door middel van airconditioning. De warmte van afgevoerde lucht wordt gebruikt om de aangevoerde lucht te verwarmen of verkoelen.

Ecovent ALFA verticaal  en horizontaal

Energiezuinig en duurzaam in ieder project, of het nu gaat om een woonhuis, kantoor, hotel, restaurant of een sportruimte als een fitnesscentrum of sportcentrum. Maar ook voor een ziekenhuis, scholen, ieder horeca bedrijf en een bioscoop. BO-AIR is de klimaatbeheersing leverancier uit Noord-Brabant en ondersteunt bij projecten door heel Nederland. Wij waren nauw betrokken bij prachtige projecten in:

  • 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Venlo
  • Weert

Luchtontvochtiging en klimaatbeheersing

BO-AIR is gespecialiseerd in klimaatbeheersing in zwembaden. Onze jarenlange ervaring en expertise staat garant voor het perfecte klimaat in ieder zwembad. De Aquaflex BTL klimaatbeheersing unit zorgt voor optimale luchtontvochtiging, met koudebrugvrije profielen en panelen die aan de binnen- en buitenkant zijn afgewerkt met hoge kwaliteit coating om corrosie te voorkomen. De Aquaflex BTL unit gebruikt de warmte van de afgevoerde lucht om aangevoerde lucht te verwarmen en heeft een ingebouwde naverwarmer die zonodig kan naverwarmen. Deze en een groot aantal andere luchtbehandelingskasten worden door ons toegepast in een speciaal voor u ontworpen klimaatbeheersingssysteem. Wij adviseren en begeleiden in het gehele proces, van offerte en ontwerp tot inbedrijfstelling en zelfs onderhoud. Met een onderhoudscontract bespaart u op onvoorziene kosten, door zorgvuldig onderhoud en de eventuele vervanging van versleten onderdelen. Op deze wijze blijft uw klimaatbeheersingssysteem altijd bedrijfszeker functioneren.