Heeft u interesse in onze diensten?

Klimaatbeheersing voor ieder bedrijf

BO-AIR is dé leverancier die klimaatbeheersing voor ieder bedrijf eenvoudig maakt. Met een schat aan ervaring adviseren en ondersteunen wij uw onderneming of instelling bij ieder project. Renovatie- en nieuwbouwprojecten worden door ons op deskundige wijze begeleid. In iedere situatie ontzorgen wij u met het ontwerp en de engineering van het klimaatbeheersingssysteem. Wij voeren de installatie en de ingebruikstelling van uw klimaatbeheersingssysteem uit en bieden nazorg en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw installatie betrouwbaar en bedrijfszeker blijft. Iedere situatie is anders en daarom gebruiken wij onze kennis en jarenlange ervaring om u te helpen een doordachte keuze op maat te maken. Zo stellen wij samen met u de ideale klimaatbeheersing met warmteterugwinning (WTW) samen, voor uw kantoor, ziekenhuis, sportcentrum, horeca bedrijf, woonhuis of bioscoop. Maar ook in de industrie en scheepvaart is klimaatbeheersing belangrijk voor een schone en bovenal gezonde lucht.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Iedere situatie is anders

Het is erg belangrijk om klimaatbeheersing op orde te hebben. Met name op plaatsen waar de luchtvochtigheid hoog is, waar nare geurtjes kunnen voorkomen of waar chemische stoffen en bacteriën vrij spel hebben. Een zwembad heeft bijvoorbeeld te kampen met een hoge luchtvochtigheid. Ook is het belangrijk dat de temperatuur op peil wordt gehouden. Door klimaatbeheersing met WTW unit toe te passen wordt de vervuilde lucht afgevoerd en verse buitenlucht wordt gefilterd en in gelijke mate aangevoerd. De warmte van de afgevoerde lucht wordt gebruikt om de aangevoerde lucht te verwarmen. Op deze wijze wordt energie bespaard en gaat er geen warmte verloren. Vervuilde lucht kan leiden tot ademhalingsproblemen, hoofdpijn en vermoeidheid. Door de chemische stoffen, bacteriën en fijnstofdeeltjes in de lucht te filteren wordt alleen nog schone lucht ingeademd. Dit is een groot voordeel voor uw medewerkers, klanten, gasten en natuurlijk u zelf.

Ecovent PRO

Een aangenaam binnenklimaat voor iedereen

Wij bieden diverse opties voor klimaatbeheersing en luchtontvochtiging. Met het juiste klimaatbeheersingssysteem vermindert u de kans op schimmel en vochtplekken. BO-AIR adviseert doordacht op maat in iedere situatie. Of dit nu voor een klimaatbeheersingssysteem met warmteterugwinning is, of met een warmtepomp. De afgevoerde lucht kan ook worden gebruikt om te koelen, door bijvoorbeeld het gebruik van een airconditioning. Klimaatbeheersing met WTW en koeling is energiebesparend, omdat de afgevoerde warmte wordt gebruikt om te verwarmen of verkoelen. BO-AIR is dé klimaatbeheersing leverancier in Noord-Brabant, maar zorgt voor deskundig advies en snelle levering in heel Nederland. Of het nu voor een hotel, fitnesscentrum, sportruimte, winkel, scholen of woonhuis is. Wij zijn nauw betrokken bij projecten in diverse plaatsen zoals in:

  • 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Venlo
  • Weert

Met een Hoog rendement WTW unit zoals de Ecovent PRO zorgt u voor een lage energierekening, schone lucht en een duurzame ventilatieoplossing, die ook nog eens milieuvriendelijk is. Ecovent PRO is geschikt voor een binnen en buiten opstelling en heeft een bijzonder lange levensduur vanwege de hoogwaardige kwaliteit. Bij laag energieverbruik heeft de unit een hoog rendement van meer dan 90%. De unit heeft het energielabel A of hoger dan ook echt verdiend. De Ecovent PRO heeft een enkelvoudige kruisstroom platenwisselaar en wordt Plug & Play geleverd. Kanalen worden boven het plafond of onder het plafond geplaatst en BO-AIR ondersteunt tijdens de gehele installatie. Iedere offerte die wij maken wordt door ons zorgvuldig begeleid om de kwaliteit hoog en de kosten laag te houden. Een klimaatbeheersingssysteem kopen bij BO-AIR garandeert snelle levering binnen 4 weken en ondersteuning van ontwerp en engineering tot installatie en ingebruikstelling. Met een onderhoudscontract zorgt BO-AIR voor een lange levensduur en bedrijfszeker functioneren van het klimaatbeheersingssysteem met warmteterugwinning. Het vervangen van versleten onderdelen is dan volledig onder controle en u kunt lang genieten van optimale klimaatbeheersing.