Heeft u interesse in onze diensten?

Hoog rendement WTW unit

Met een hoog rendement WTW unit is het mogelijk bij laag energieverbruik toch een hoog thermisch rendement te behalen. Een thermisch rendement dat zó hoog is dat een minimum van 80% behaald kan worden. Door de toepassing van een WTW (warmteterugwinning) luchtbehandelingskast wordt de mechanische aanvoer van verse buitenlucht verwarmd met de warmte van de afgevoerde vervuilde lucht. Met een Plug & Play HR WTW unit, die automatisch zorgt voor de omschakeling van winter- naar zomertijd en een ingebouwd klokprogramma heeft, wordt het regelen van het binnenklimaat wel heel gebruiksvriendelijk.

In de vervuilde lucht in ieder ongeventileerd gebouw zweven kleine fijnstofdeeltjes, chemische stoffen en bacteriën. Het inademen van deze lucht kan niet alleen leiden tot ademhalingsproblemen of astmatische verschijnselen, maar ook tot hoofdpijn, vermoeidheid en andere gezondheidsproblemen. Een hoog rendement luchtbehandelingskast met WTW unit zorgt voor zuivere en gezonde lucht. De vervuilde lucht wordt namelijk afgevoerd en gefilterd. De verse buitenlucht die mechanisch wordt aangevoerd wordt energiebesparend verwarmd of gekoeld met de afgevoerde lucht. Uw werknemers, klanten, gasten en relaties zullen energieker en gezonder zijn. Doelen worden gemakkelijker behaald en het ziekteverzuim zal behoorlijk dalen.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Breed assortiment en snelle levering

BO-AIR adviseert, ondersteunt en ontzorgt met een flinke dosis kennis en ervaring. Voor iedere individuele situatie kunnen wij ontwerp en engineering op maat toepassen. Op doordachte wijze implementeren we op die manier een luchtbehandelingskast met hoog rendement WTW unit voor iedere situatie, pand en bedrijf. Wij leveren een hoog rendement WTW unit zoals de Ecovent SU met 200 - 1600 m3/h of de Ecovent III met 1000 - 1500 m3/h in combinatie met de juiste componenten, volledig op maat en toegepast op iedere situatie. Bij nieuwbouw of renovatie, met plaatsing van de centrale unit binnen, of juist buiten en met kanalen boven het plafond of juist onder het plafond. BO-AIR kent de waarde van duurzaamheid en energiezuinige systemen. Juist met een ventilatieoplossing op maat kan de uitstoot van CO2 worden geminimaliseerd en het energieverbruik drastisch worden verminderd. Dit geldt voor ieder bedrijf, van horeca-ondernemingen zoals restaurant of hotel, tot een sportruimte zoals gymzaal, sportcentrum of fitnesscentrum. Maar ook in de scheepvaart, industrie, scholen, het ziekenhuis of op kantoor. Zelfs in de bioscoop en het zwembad!

Ecovent ALFA verticaal  en horizontaal

In ieder nieuwbouw woonhuis is het tegenwoordig verplicht om een luchtbehandelingssysteem te plaatsen. BO-AIR is dé leverancier uit Noord-Brabant die door snelle levering en hoogwaardige componenten kan zorgen voor een optimale ondersteuning van ieder project. Wij waren eerder betrokken bij prachtige projecten in:

  • 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Venlo
  • Weert

Maar ook in de rest van Nederland zorgen wij voor een zorgvuldige begeleiding tijdens het gehele proces. Van advies en ontwerp tot installatie en ingebruikstelling. Het kopen van een luchtbehandelingskast met hoog rendement WTW unit gaat dus gepaard met uitstekende ondersteuning. Iedere offerte die wij maken krijgt de volledige aandacht. Door onze nauwe samenwerking met onze leveranciers zijn wij in staat snel te schakelen. Dit betekent dat wij in tegenstelling tot de gebruikelijke 6 weken levertijd die in de markt geldt, kunnen zorgen voor een snelle levering die maar liefst binnen circa 4 weken plaatsvindt. Door ons servicegerichte onderhoudscontract bespaart u op toekomstige kosten door een zorgvuldig onderhoud aan het systeem. Eventuele versleten onderdelen worden door BO-AIR vervangen en het ventilatie systeem blijft lange tijd optimaal werken.