Heeft u interesse in onze diensten?

Groot assortiment luchtbehandelingskasten

Met een brede selectie luchtbehandelingskasten is BO-AIR dé leverancier bij uitstek in deze branche. Wij bieden een groot assortiment luchtbehandelingskasten (LBK) voor vrijwel iedere situatie. Er zijn talloze opties, zoals het kopen van een LBK met warmteterugwinning (WTW) of een LBK met WTW en koeling. De toepassing van een ventilatie-oplossing hangt nauw samen met het soort gebouw waarin het systeem wordt geplaatst. Zo vraagt een zwembad om een andere luchtbehandelingskast met warmteterugwinning dan een slagerij. Met onze relevante kennis en ervaring begeleiden en ondersteunen wij een project van begin tot eind. Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie project, met een luchtbehandelingskast buiten of binnen, kanalen boven of onder het plafond, BO-AIR staat garant voor doordacht maatwerk. Van ontwerp en advies tot ingebruikstelling en zorgvuldig onderhoud. Met onze snelle levering en optimale service zijn wij een betrouwbare, professionele partner in het hele installatie proces.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Prettig binnenklimaat

Er zijn 3 factoren die samen zorgen voor een prettig binnenklimaat. De temperatuur, de afvoer van vervuilde lucht en de aanvoer van frisse buitenlucht. Een luchtbehandelingskast met warmteterugwinning gebruikt de warmte van de afgevoerde lucht om de vers aangevoerde lucht te verwarmen. De luchtstromen kruisen elkaar, zonder elkaar te raken. Hiermee bespaart u energie en het binnenklimaat blijft stabiel en aangenaam. De warmte van de afgevoerde lucht kan ook worden omgezet in verkoeling, door gebruik van een airconditioning. Het kiezen van de ideale luchtbehandelingskast met WTW en koeling is geheel afhankelijk van uw project. Bent u op zoek naar een LBK met warmtepomp of een WTW luchtbehandelingskast? Een warmtepomp werkt op elektriciteit en gebruikt de aanwezige warmte als energiebron om nog meer warmte op te wekken. De luchtbehandelingskast met warmtepomp maakt gebruik van condensatie en verdamping. Bij verdamping neemt de waterpomp warmte op en geeft deze warmte weer af bij het condenseren van de vloeistof. Door deze natuurlijke manier van verwarmen wordt veel energie bespaard.

Ecovent RO

Een WTW LBK kan worden geïmplementeerd in kantoor, in het ziekenhuis, een fitnesscentrum, een bioscoop en ook in woningbouw. De luchtbehandelingskast met WTW filtert de lucht, waardoor bacteriën, fijnstofdeeltjes en chemische stoffen worden verwijderd uit de lucht die u en uw werknemers, klanten of gasten inademen. De vervuilde lucht kan hoofdpijn, vermoeidheid en ademhalingsproblemen veroorzaken. Door de gefilterde, schone lucht verlaagt u het ziekteverzuim en worden productiviteit en activiteit gestimuleerd. Een schone lucht zorgt voor betere resultaten, meer tevreden klanten en gasten, maar ook het gemakkelijker behalen van doelen.

Deskundig en doordacht

BO-AIR voorziet u van deskundig advies op het gebied van ontwerp en engineering. Vervolgens begeleiden en ondersteunen wij ieder project tijdens de installatie en ingebruikstelling. Ook na de volledige oplevering kunt u op ons rekenen. Door een onderhoudscontract af te sluiten zorgen wij voor het zorgvuldige onderhoud van ieder systeem. U bespaart onverwachte kosten en wij nemen het eventuele vervangen van versleten onderdelen voor onze rekening. Wij zorgen voor een snelle levering van de hoogwaardige producten die nodig zijn om een betrouwbaar luchtbehandeling systeem te installeren. Waar de gehele markt rekent op een levertijd van 6 weken, zorgt BO-AIR voor snelle levering van circa 4 weken. Ieder project wordt door ons zorgvuldig begeleid met doordacht maatwerk en optimale service. Wij leveren en ondersteunen door heel Nederland en waren nauw betrokken bij projecten in:

  • 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Venlo
  • Weert
Ecovent ALFA verticaal  en horizontaal

Ieder project is anders. De lucht in een horeca bedrijf zoals een hotel of restaurant wordt anders behandeld dan de lucht in een sportcentrum, sportruimte of fitnesscentrum. De geurtjes, bacteriën, chemische stoffen en fijnstofdeeltjes worden zorgvuldig gefilterd, zodat alleen schone lucht wordt ingeademd. Wij hebben veel ervaring met diverse projecten, van scholen tot woonhuizen. Van ziekenhuizen tot winkels. Met deze ervaring kunnen wij u op maat adviseren en van een passende en duidelijke offerte voorzien. Wij ontzorgen en ondersteunen daarom ieder project, zodat het eindresultaat volledig naar wens zal zijn.