Heeft u interesse in onze diensten?

Compleet in luchtbehandeling

BO-AIR uit Drunen (Noord-Brabant) is dé leverancier bij uitstek van luchtbehandelingssystemen. Met een breed assortiment van hoogwaardige producten en componenten, snelle levering en optimale service zijn wijlas aanbieder compleet in luchtbehandeling. Wanneer u op zoek bent naar het meest geschikte luchtbehandelingssysteem voor uw project, ondersteunen wij met doordacht advies op maat. Voor zowel renovatie als nieuwbouw projecten begeleidt BO-AIR iedere offerte zorgvuldig en deskundig. U kunt op ons rekenen in iedere fase van het bouwproces, van advies en engineering tot installatie en inbedrijfstelling. Wij putten uit een schat van ervaring en deskundigheid, zodat wij een optimaal ontwerp kunnen bieden voor bedrijfszeker functioneren van uw luchtbehandelingssysteem. Luchtbehandeling zorgt er voor dat bacteriën, fijnstofdeeltjes en chemische stofjes uit de lucht worden gefilterd.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Verontreinigde lucht kan hoofdpijn en vermoeidheid veroorzaken bij uw werknemers en klanten of bezoekers. Luchtwegproblemen en zelfs astmatische klachten kunnen worden voorkomen en verholpen met de juiste luchttechniek. Wij zorgen dat de lucht binnen net zo fris en gezond wordt als de lucht buiten. Voor uw bedrijf gaan wij op zoek naar het beste luchtbehandelingssysteem. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een vraaggestuurd systeem met natuurlijke luchtaanvoer en mechanische luchtafvoer. Een energiebesparende optie is balansventilatie. Balansventilatie is met name geschikt voor panden die goed zijn geïsoleerd. De hoeveelheid vervuilde lucht die wordt afgevoerd is volledig in balans met de verse, aangevoerde lucht. Dit gesloten ventilatiesysteem is opgebouwd met een ventilator, luchtkanalen boven of onder het plafond en een warmteterugwinning (WTW) unit. Deze WTW unit zorgt ervoor dat de warmte van de afgevoerde lucht wordt hergebruikt in de aangevoerde lucht. Dit bespaart energie en er gaat geen warmte verloren. Een balansventilatie systeem is milieuvriendelijk en draagt bij aan een enorme vermindering van de globale CO2 uitstoot.

Ecovent RO

Uw partner in iedere ventilatie-oplossing

BO-AIR is betrokken bij talloze projecten door geheel Nederland. Wij garanderen een snelle levering van circa 4 weken. Dit is aanzienlijk sneller dan de gebruikelijke levertijd van 6 weken die elders in de markt geldt. Wij zijn zeer actief betrokken geweest in de adviserende en uitvoerende rol bij projecten in:

  • 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Venlo
  • Weert

Doordacht maatwerk voor ieder bedrijf

Verschillende luchtbehandelingssystemen kunnen worden geïmplementeerd voor ieder type gebouw. Een zwembad heeft te maken met vochtige lucht door verdamping van het zwembadwater. Deze hoge luchtvochtigheid zorgt, in combinatie met de hoge temperatuur, voor een benauwde atmosfeer die klachten teweeg kan brengen bij zwembadbezoekers. Door de vochtige lucht mechanisch af te voeren en door middel van balansventilatie met WTW unit de warmte te hergebruiken in de vers aangevoerde lucht, kunnen gezondheidsproblemen en schimmel worden voorkomen. Horeca-bedrijven zoals een hotel, restaurant of café hebben baat bij een luchtbehandelingssysteem waarmee ongewenste geurtjes uit de keuken worden afgevoerd en de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal blijft voor medewerkers en gasten. Met een flinke dosis kennis en ervaring is BO-AIR in staat om doordacht advies op maat te geven. Het ontwerp en de engineering van uw luchtbehandelingssysteem is hiermee in goede handen. Ook voor de gezondheid van medewerkers, klanten en patiënten in kantoor gebouwen, de bioscoop, scholen, het ziekenhuis, ieder sportcentrum, sportruimte of fitnesscentrum en andere openbare gelegenheden.

Na installatie is het belangrijk uw ventilatiesysteem goed te onderhouden. Met een onderhoudscontract van BO-AIR voorkomt u onnodige en onverwachte kosten. Wij zorgen dat uw luchtbehandelingskast, kanalen en andere componenten bedrijfszeker blijven werken. Wanneer het nodig is om versleten componenten te vervangen, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de werking van het systeem.