Heeft u interesse in onze diensten?

Binnenklimaat verbeteren

Door middel van duurzame luchtbehandeling kunt u het binnenklimaat verbeteren van uw kantoor, bedrijfspand, school, zwembad of winkel. Een luchtbehandelingskast van BO-AIR verwijdert namelijk chemische stoffen en bacteriën uit de lucht. Verontreinigde lucht kan leiden tot problemen aan de luchtwegen, concentratieverlies, hoofdpijn en vermoeidheid. Daarnaast kan een verhoogde luchtvochtigheid leiden tot schimmel. Op de juiste manier ventileren is dus zeer belangrijk voor de luchtkwaliteit in ieder bedrijf. Bij een gezond binnenklimaat voelen uw medewerkers, relaties, bezoekers en klanten zich frisser en minder vermoeid. Dit leidt tot betere prestaties, minder ziekteverzuim en het gemakkelijker behalen van doelen. Wij adviseren u graag over het beste ventilatiesysteem voor uw horeca-onderneming als restaurant, ziekenhuis, bioscoop, zwembad, sportruimte/sportcentrum of kantorencomplex. Met onze ruime kennis en ervaring ondersteunen we uw bedrijf in het gehele proces. Van ontwerp en advies tot installatie en inbedrijfstelling en nazorg.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Reken op BO-AIR bij ieder project

Tijdens het bouwproces van onroerend goed staat BO-AIR garant voor deskundig advies en maatwerk. Of er nu sprake is van nieuwbouw of renovatie, grote of kleine bouwprojecten; wij adviseren en begeleiden op zowel technisch als commercieel vlak. Het plaatsen van de kanalen of kasten boven of onder het plafond, de verwerking van componenten, de plaatsing van de luchtbehandelingskast en advies over de ideale ventilatieoplossing voor iedere situatie. Wij bieden ondersteuning bij iedere offerte, zodat wordt gekozen voor optimale ventilatie. Wij zijn dé leverancier van luchtbehandelingskasten uit Noord-Brabant en hebben onder andere succesvol samengewerkt met ondernemingen in:

  • 's-Hertogenbosch (Den Bosch)
  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Venlo
  • Weert
Ecovent RO

Schoolventilatie; creëer een gezonde leeromgeving

Het op een juiste manier ventileren van schoollokalen is natuurlijk altijd al essentieel geweest. Verse lucht is immers erg belangrijk voor kinderen, het helpt hen om zich beter te kunnen concentreren, het geeft meer energie en daarmee zullen de prestaties verbeteren. Ten tijde van Covid is het belang van schoolventilatie alleen maar toegenomen. Goede ventilatie in de klas is erg belangrijk om de verspreiding van het coronavirus tegen te kunnen gaan. In eerste instantie dacht men dat het zoveel openzetten van ramen een afdoende oplossing zou zijn. Echter in de koudere perioden zorgt dit natuurlijk voor onaangename temperaturen en dat is niet wenselijk voor het welzijn van de kinderen. Ook is dit niet bevorderlijk voor het energieverbruik. Om de ventilatie echt op orde te krijgen zijn structurele maatregelen nodig; de luchtkwaliteit in de klassen moet immers altijd op orde zijn. Een gezonde lucht en daardoor een gezonde leeromgeving kunnen enkel behaald worden door een uitmuntend werkend ventilatiesysteem. Bo-Air is al jarenlang een gerenommeerde leverancier van ventilatie-units met warmterugwinning (wtw). Momenteel is er van overheidswege enorm veel aandacht voor een betere schoolventilatie dus hierin kan Bo-Air u uitstekend bijstaan middels deskundig advies en een snelle levering van de juiste ventilatiesystemen.

De juiste luchtbehandelingskast kopen

Ieder type gebouw vraagt om een andere manier van luchtbehandeling. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om te ondersteunen in het ontwerp en de engineering van een ventilatiesysteem. Of u nu op zoek bent naar luchtbehandeling voor een hotel, fitnesscentrum, zwembad of scholen. Voor ieder project leveren wij hoogwaardige producten, met de juiste functionaliteiten en specificaties. Zo is een balansventilatie systeem met warmteterugwinning bijzonder energiezuinig doordat de hoeveelheid af- en aangevoerde lucht in balans is. Ook is er de mogelijkheid tot warmteterugwinning (WTW). Met twee ventilatoren in de luchtbehandelingskast wordt de warmte uit afgevoerde ventilatielucht opnieuw gebruikt om de toegevoerde lucht te verwarmen. Er gaat op deze wijze geen warmte en energie verloren en de kosten van het energieverbruik worden hierdoor teruggedrongen.

Uw luchtbehandeling systeem snel geleverd

Door de uitstekende samenwerking met onze leveranciers zijn wij in staat tot snelle levering van de luchtbehandelingskasten en componenten. In tegenstelling tot de norm in onze markt leveren wij binnen 4 weken overal in Nederland. BO-AIR ondersteunt bovendien in de installatie en inbedrijfstelling. Om optimale werking en uitval van ieder systeem te garanderen kan een onderhoudscontract worden afgesloten. Uw installatie wordt dan door ons periodiek onderhouden en versleten onderdelen worden vervangen. Op deze wijze profiteert u van extra zekerheid en de optimale werking van uw ventilatiesysteem. Met de juiste afstemming van apparatuur zal uw installatie uitstekend functioneren. Een gezond binnenklimaat zal productie en klanttevredenheid verhogen. BO-AIR begeleidt en ondersteunt door het binnenklimaat te verbeteren met een doordacht luchtbehandelingssysteem op maat.