Heeft u interesse in onze diensten?

Balansventilatie met warmteterugwinning

Door middel van een balansventilatie systeem met warmteterugwinning optimaliseert u de lucht in iedere ruimte. Chemische stoffen, bacteriën en fijnstof worden met een balansventilatie unit uit de lucht gefilterd, waardoor er geen schadelijke stoffen meer kunnen worden ingeademd. Op deze wijze worden astmatische klachten, hoofdpijn en zelfs vermoeidheid teruggedrongen. Daarnaast wordt met het aanleggen van een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning minder energie verbruikt voor de verwarming óf verkoeling van een pand. Met een warmtewisselaar wordt de energierekening aanzienlijk lager. Naast een betere gezondheid en een fikse kostenbesparing is een balansventilatie met warmtepomp ook nog eens goed voor het milieu en verkleint u hiermee uw CO2 voetafdruk. BO-AIR is uwe aangewezen partner voor deskundig advies, scherpe prijzen, een volledig verzorgde ingebruikstelling en een wel zeer snelle levering! Een balansventilatie systeem met warmteterugwinning zorgt voor de mechanische afvoer van vervuilde lucht en de mechanische aanvoer van verse, schone lucht. De warmte van de afgevoerde lucht wordt hergebruikt om de aangevoerde lucht te verwarmen. Op deze wijze gaat zo weinig mogelijk warmte en energie verloren. Het is namelijk nauwelijks tot niet meer nodig om bij te verwarmen, waardoor de energierekening aanzienlijk lager wordt.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Levering binnen 4 weken

BO-AIR is dé luchtbehandeling leverancier van Noord-Brabant en is actief in heel Nederland. Wij verzorgen alles dat met luchtbehandeling te maken heeft, zoals de levering van luchtbehandelingskasten en systemen als luchtontvochtiging, airconditioning, ventilatie en zelfs warmtepomp systemen. BO-AIR heeft een uitstekende relatie met leveranciers van hoogwaardige producten en installaties en kan daarom zorgen voor een snelle levering. Al binnen 4 weken wordt uw nieuwe ventilatie of airco installatie door ons in orde gemaakt. Een luchtbehandeling systeem kopen bij BO-AIR biedt u dus het voordeel dat u maar liefst 2 weken sneller dan elders in de markt kunt profiteren van schone lucht met een energiebesparend systeem. Wij zijn nauw betrokken bij een groot aantal projecten in steden zoals:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Venlo
  • Weert
Ecovent Daphne

Advies en engineering op maat

De luchtbehandelingskasten worden altijd op de meest geschikte plek geplaatst, of dat nu binnen of buiten is. De kanalen lopen netjes boven of onder het plafond, afhankelijk van het pand waarin uw bedrijf gevestigd is, uw wensen en de toepassing. Wij beschikken over veel kennis en ervaring, waardoor wij u kunnen voorzien van deskundig advies op maat. Ons veelzijdige vakmanschap staat tot uw beschikking in het ontwerp en de implementatie van een nieuw ventilatie of airco systeem. Voor iedere branche gelden specifieke regels. Horeca ondernemingen zoals een hotel of restaurant, een sportruimte zoals een zwembad, sportcentrum of fitnesscentrum of een kantoor, bioscoop en zelfs scholen of een ziekenhuis. BO-AIR heeft de expertise in huis om de juiste keuzes te maken en de luchtbehandeling in ieder gebouw te optimaliseren. Door de mogelijkheid om snel te schakelen en de snelle levering van de hoogwaardige producten, kan op ons worden gerekend voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

Milieuvriendelijk en energiebesparend

Door middel van balansventilatie met wtw en koeling zorgt u voor zuivere lucht en een aangenaam klimaat in uw bedrijf. Door een aangename temperatuur en een schone, gezonde lucht zullen uw medewerkers actiever en energieker aan de slag gaan. Minder ziekteverzuim, betere resultaten en ook nog een lagere energierekening zijn het gevolg. Wtw balansventilatie werkt energiebesparend en is milieuvriendelijk. Ook in de installatie houdt BO-AIR rekening met duurzaamheid en de CO2 voetafdruk. Door te zorgen voor optimale isolatie van de kanalen is er weinig warmteverlies. U kunt een offerte op maat aanvragen, zodat ook uw bedrijf kan besparen in de kosten. BO-AIR begeleidt en ontzorgt u in het gehele proces. Van advies tot ingebruikstelling. Met een onderhoudscontract kunt u bovendien rekenen op nazorg, zorgvuldig onderhoud en het eventuele vervangen van onderdelen bij slijtage. De zorg voor een schoon en gezond binnenklimaat begint bij BO-AIR.