Heeft u interesse in onze diensten?

Uw airco leverancier uit Brabant

BO-AIR zorgt als gespecialiseerde airco leverancier van A tot Z voor de levering en inbedrijfstelling van airconditioning systemen. Wij ondersteunen u allereerst met deskundig advies en vervolgens met de aanschaf en de installatie van het systeem. Met een brede selectie van zowel componenten, onderdelen en volledige luchtbehandelingsinstallaties bedienen wij u helemaal op maat. BO-AIR is dé airco leverancier in Noord-Brabant voor de oplevering van een airconditioninginstallatie in uw bedrijf. Wij begeleiden u zorgvuldig in het ontwerp en advies voor iedere situatie. Op die manier wordt gezorgd voor professionele luchtbehandeling en -ontvochtiging, airconditioning, ventilatie en warmtepompsystemen op maat. Wij verzorgen een offerte op maat voor uw organisatie die volledig wordt toegepast op uw behoefte en noodzaak.

Bel: 0416 387250Contactformulier

Snelle levering

Door een uitstekende samenwerking met onze leveranciers zijn wij tot een zeer snelle levering in staat. Wij leveren binnen 4 weken. Dat is aanzienlijk sneller dan onze concurrenten in de markt, waar vaak een levertijd van 6 weken wordt gehanteerd. Wegens korte lijnen en nauwe samenwerking met de leveranciers van onze hoogwaardige producten kunnen wij snel schakelen. Naast snelle levering zorgt BO-AIR ook voor zeer concurrerende prijzen en bovenal uitstekende service en begeleiding in het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw systeem. Als leverancier van luchtbehandelingskasten zijn wij actief in heel Nederland. Wij waren nauw betrokken bij succesvolle projecten in plaatsen als:

  • Den Bosch
  • Breda
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Venlo
  • Weert

U kunt dus een airco systeem kopen bij BO-AIR tegen lage kosten met een hoge kwaliteit. Middels een onderhoudscontract kunt u ervoor zorgen dat het onderhouden en het eventuele vervangen van onderdelen van uw luchtbehandelingsinstallatie volledig wordt verzorgd door BO-AIR.

Mitsubishi airco binnenunit Mitsubishi  airco  buitenunit

Doordacht maatwerk

De implementatie van onze systemen wordt geheel toegepast op uw onderneming. Er wordt gezorgd voor een keurige afwerking van de luchtbehandeling units, zowel binnen als buiten. Leidingen worden desgewenst onder het plafond of boven het plafond geplaatst. Wij zoeken, in overleg met u, naar een optimale toepassing en houden rekening met uw specifieke wensen. In een fitnesscentrum, zwembad of andere sportcentrum wordt namelijk een andere techniek toegepast dan in een ziekenhuis, bioscoop of restaurant. Met veel kennis en ervaring ontzorgen en begeleiden wij u in de keuze voor een passend systeem. Door de juiste luchtbehandeling en ventilatie toe te passen in een kantoor of hotel wordt het klimaat en de atmosfeer sterk verbeterd. Door het gebruik van balansventilatie wordt vervuilde lucht afgevoerd en dezelfde hoeveelheid frisse lucht wordt tegelijkertijd aangevoerd. Door gebruik van een WTW (warmteterugwinning) unit wordt de warmte van de afgevoerde lucht gebruikt om de verse lucht te verwarmen. Hiermee wordt energie bespaard en warme lucht gaat niet zomaar verloren. Een balansventilatie systeem met warmteterugwinning is energiezuinig en beperkt de CO2 uitstoot. Een dergelijk gesloten ventilatiesysteem is opgebouwd uit kanalen boven of onder het plafond, de eerder genoemde WTW unit en een ventilator. Uitermate geschikt voor het schoon en fris houden van de lucht in horeca, scholen, sportruimte en zwembad.

Milieubewust en betrouwbaar

Wij leveren aan iedere branche en kunnen dan ook iedere situatie deskundig inschatten. De installatie van airconditioning, luchtbehandeling en ventilatiesystemen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten wordt volledig door BO-AIR verzorgd. Wij houden rekening met uw eisen en wensen bij het ontwerp van uw luchtbehandeling installatie. Met doordacht maatwerk en zorgvuldige engineering zorgen wij voor een optimaal binnen- en buitenklimaat. Daarbij hoort ook een milieubewuste aanpak. Door middel van optimale isolatie van de kanalen dragen wij bij aan een energiezuinig en duurzaam leven. U kunt op BO-AIR rekenen als een betrouwbare, professionele specialist in alles dat te maken heeft met luchtbehandeling.